Godmorgon

Godmorgon! Kähh vad slem man hade nu på morgonen i halsen då. usch kanske är det host-medecinen som börjar göra nytta... *hoppas hoppas*

Igår jobbade man ett par timmar, kl 15 åkte jag vidare direkt till Barnens lusica dag på dagis *L* som började kl 16.  ( arbetskläderna på men huvudsaken man kom dit) =)
Så himla söta det båda två var! Hihihi
Julia skulle inte klä ut sig till tomte NEJ .. skulle hon klä ut sig så var det till pippi-långstrump. =) Hihi vad goer hon är, snacka om att hon älskar pippi!  Slutade med att julia satt i mammas knä..
Tindra var med o sjöng med de andre barnen =) SÅ SÖT ALLTSÅ! synd att man inte hade en bättre kamera med sig =(( mörkt var det men gjorde ett litet försök iallafall =)









Sen efter lite sjungande så var det dags för lite fika =) o trevligt sällskap.
Kom hem ca 18.15 bytte om till mysbyxor o började öppna dagens brev. ( under tiden så lagade älskling mat) efter ca 10 min fick man ett samtal av kära far. ... han hade lite problem i garaget (få växellådan på plats) så vi bestämde oss för att åka till skäninge o hjälpa till lite.
Efter att äntligen lyckats få dit eländet så åkte vi hem kl var ca21:15
somnade kl 23. så nu idag är man helt slut. hehe hade kunnat lätt legat kvar i sängen i morse.... men men bara att bita ihop o köra på =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0